In Opdracht

Schilderij in opdracht

Een werk voor aan de muur dat iets toevoegt en past bij de uitstraling van de ruimte is niet makkelijk te vinden. Zoekt u een schilderij voor een bepaalde ruimte of heeft u een vakantiefoto waar u graag een schilderij van wilt laten maken? Of is er iemand op uw werk die binnenkort met pensioen gaat en u wilt hem een schilderij meegeven? Ik maak graag kunst in opdracht om uw specifieke wensen te realiseren.
Ik maak schilderijen die qua kleur, stijl en ontwerp volledig aansluiten op uw wensen en de ruimte waar uw kunstwerk in komt te hangen.

Hoe werkt dit?

Als je een schilderij in opdracht wil laten maken wil ik graag weten wat uw wensen zijn. In een persoonlijk gesprek kunt u mij vertellen waaraan het werk moet voldoen. We zullen het formaat, kleur, onderwerp en de techniek bespreken. Ook wordt van tevoren de prijs afgesproken. Als alles duidelijk is ga ik aan de slag met het schilderij. Indien afgesproken stuur ik u schetsen en vorderingen van het schilderij op. Als het schilderij klaar is wordt het bij u bezorgt.

Contact

Heeft u interesse in een werk die ik in opdracht voor u uitvoer? U kunt mij hierover bellen 06-51137210 of een email sturen naar: kunstvankarin@gmail.com

“Karin heeft voor ons een portret geschilderd van onze vader op basis van een aantal foto’s. We zijn erg blij met het resultaat dat op ons kantoor hangt. Onze vader was de oprichter van ons bedrijf en mensen zien de typische kenmerken van hem in het schilderij terug”.

Niels van Velzen

“We hebben de samenwerking met Karin als zeer prettig ervaren. Het resultaat is iets waar we trots op zijn. Het past perfect in deze ruimte en is een echte aanwinst voor ons kantoor”.

Linda Heemstra

“Karin heeft een geweldige prestatie geleverd door mijn ouders op een prachtige manier te schilderen. Ze heeft door wel 5 foto’s te combineren een werkelijk prachtig schilderij gemaakt. Het was een herinnering aan hun vakantie in Canada. Alle reacties die mijn ouders hebben ontvangen waren overweldigend. Mijn ouders vinden het, het meest bijzondere cadeau wat ze ooit gekregen hebben”.

Jelmer de Jong

“Karin heeft dit schilderij gemaakt van een foto die eigenlijk niet geschikt was voor en vierkant doek. Ze heeft er een compositie van gemaakt die wel kloppend is. We zijn er superblij mee. Het is een herinnering aan een prachtige reis die we gemaakt hebben en zo worden we er dagelijks aan herinnerd”.

Judith Slot

Karin schilderde een portret van mijn overleden man Jan. Heel emotioneel om op deze manier je man en maatje afgebeeld te zien. Karin bezit het talent om de uitdrukking in zijn ogen zo neer te zetten dat ik hem daarin helemaal herkende. Het portret hangt op een prominente plaats in de woonkamer. In liefdevolle herinnering.

Marry Reinink

Op de hoogte blijven:

Karin Witteveen
Willem Barentszstraat 15
6991 BA Rheden
Tel: 06 51137210
E-mail: kunstvankarin@gmail.com